2021 års jury

Nu kan vi avslöja att juryn för Huddinge vårsalong 2021 är Peter Eugén Nilsson och Susanna Arwin.

Peter Eugén är en internationellt känd och mångsidig konstnär som blandar sina porträtt av kända personer med vackra och dramatiska akvareller i naturmotiv från hans hemtrakter i Norrland. Peter började måla akvareller så sent som 2014 och fastnade snabbt för den konstformen. Näckrosakvarellerna har blivit hans signum och har blivit en inspiration för många andra akvarellmålare. Hans konst har visats förutom på ett 50 tal utställningar och konstmässor i Sverige, bla i London , New York, Los Angeles, Las Vegas, Shanghai, Hong Kong , Paris , Schweiz och Hamburg.

Susanna Arwin är målare och skulptör. Som skulptör jobbar Susanna med glas, porslin brons och betong. Hon utformar även mattor, ljuslösningar, skulpturer och hela utrymmen på uppdrag i såväl privat som offentlig miljö. Hennes verk är ofta interaktiva och engagerande. Hon har under senare år gjort sig främst känd för sina skulpturer av ”den arga tanten”. Hon ställer ut både i Sverige och utomlands och finns representerad i många privata och offentliga verksamheter.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.