Stort intresse för Huddinge Vårsalong!

 När ansökningstiden gick ut 15 januari hade 105 ansökningar inkommit. De flesta med tre verk var. Spridningen i ålder är stor. Den yngste 18 år och den äldste 86 år. Dessutom kommer ansökningarna från alla delar av kommunen vilket är mycket glädjande.

-Vi är mycket glada över det stora intresset, säger Madeleine Engfeldt-Julin, ordförande för Konstgruppen i Huddinge kulturhus. Kvaliteten är hög överlag och det blir en utmaning för juryn att göra urvalet.

Vilka verk som antagits kommer den 12 mars att meddelas dem som sökt samt finnas på vårsalongens hemsida www.huddingevarsalong.se

Konstnären och professorn Max Book samt konstnären Helene Billgren har just tagit emot ” nådiga luntan”, dvs alla ansökningar på papper men också digitalt på ett USB-minne. Saknas på bilden gör juryns tredje person Anders Karlsmark, musiker och ordförande för Huddinge Kulturhus.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.