Välkommen till Vernissage för Huddinge Vårsalong den 14 april kl 12-16!

Välkommen till vernissage i Huddinge Kulturhus hos Folkes i Huddinge Centrum den 14 april kl 12-16! Invigning sker 13 :00 av Vibeke Bildt, Kultur- och fritidsnämndens ordförande i Huddinge. Under vernissagen kommer musikerna Erik Söderlind och Daniel Svensson att spela.

Vårsalongen pågår 14 april till 4 maj.   Öppettider: mån-fre 8-16. Torsdagar kvällsöppet 18-22. Lör- sön 14-15 april öppet 12-16, lör 21 april 10-12 samt sön 22 april 12-16

Vårsalongens program i pdf-format Inbjudan Huddinge Vårsalong 2018

Under Vårsalongen kommer flera aktiviteter att äga rum. Samtliga i Kulturhuset hos Folkes, Sjödalstorget 1, i Huddinge C. Välkommen även till  dessa!

Söndag 15 april kl 12-16.                                                                     FAMILJESÖNDAG I KONSTENS TECKEN! Med inspiration från Vårsalongen får barnen göra sina egna konstverk under ledning av konstpedagogerna Filippa Ydstedt Book och Anita Wernström.  Arrangör:Kulturhusets konstgrupp.   Inbjudan: Familjesöndag i Konstens tecken 2018

Torsdag 19 april kl 19                                                               POLITIKERDEBATT.Huddinge – en Kulturkommun?Inför valet 2018! Hur vill Huddinge politiker att kulturfrågorna i kommunen ska utvecklas efter valet? Vad tycker du? Gör din röst hörd!  Arrangör:Kulturhuset och Huddinge Konstnärsklubbs Vänner. Inbjudan: Partidebatt 19.4 2018

Onsdag 25 april kl 18.30                                                                           KONSTNÄRSKVÄLL. Konstnärerna Helene Billgren och Max Book ur Vårsalongens jury visar Vårsalongen som de ser den och berättar också om sitt eget konstnärsskap. Arrangör: Kulturhusets konstgrupp.  Inbjudan Konstnärskväll 2018

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.