Viktig information för er som ska lämna in verk

Lämning av verken. Verket/verken ska lämnas in i entrédisken en trappa upp hos Folkes, Sjödalstorget 1 i Huddinge Centrum, antingen den 19 eller 20 februari mellan 18-20.

Du kommer då också att få skriva på ett avtal att vi mottagit ditt/dina verk. Alla som kommit med har fått ett mail med avtalet som bilaga. Fint om du kan fylla i det innan du kommer till oss.

Verken ska vara inramade när de lämnas in och ha en fungerande  upphängningsanordning samt en lapp med ditt namn, titel på verket och pris på baksidan (vill du ej sälja verket så skriver du privat). Undantaget för inramning är olje- eller akrylmålningar där man målat kanterna på duken och keramiktavlor. 


Hämtning av verken sker lördagen den 25 april direkt efter finissagen av vårsalongen kl 15-17 i Galleri Lyktans lokaler ( 1 tr upp) i Skogås Centrum. Det finns ingen möjlighet att lagra tavlor efter detta datum!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.