Snart dags att hämta tavlorna!

Snart är det dags att hämta tavlorna.Tråkigt att vi skulle råka ut för Coronaviruset men under omständigheterna har Vårsalongen trots allt gått bra. Vi hann ha den välbesökta vernissagen och Familjesöndagen. Konstnärskvällen med Gunnel Moheim och Björn Wessman fick vi tyvärr ställa in men vi har ett löfte från de båda att så snart vi hittar ett datum när allt det här är över så kör vi. Vi återkommer i god tid med information så att ni kan boka upp den. Finissagen fick vi också ställa in då Vårsalongen aldrig kom ut till Skogås.  Hittills är trots allt 7 verk sålda. Jag skickar ett särskilt mail till er som sålt så att ni kan ta kontakt med er kund och bestämma ang överlämning och betalning. En och annan går också nu till Folkes och ser vårsalongen. Jag var där idag och då fanns det två besökare som gick runt med verkslistan. Blir det fler tavlor sålda under den här veckan så meddelar jag det till vederbörande.
Angående hämtningen. Den sker:

Fredag 3 april mellan 12-14. Vi har också skapat en reservtid och det är lördag 4 april mellan 11-12 (för er som jobbar eller av andra skäl inte kan på fredagen). Kan inte du komma dessa tider så be ngn släkting/vän att hämta. Här på Folkes finns tyvärr inga utrymmen att förvara tavlor. 
Av smittspridningsskäl så behöver vi iaktta alla förhållningsorder som vi redan blivit bekanta med under den här tiden.

  • Jag kommer att stå bakom disken på Folkes och ta fram avtalen som ni skrivit på och bocka av allteftersom ni kommer. 
  • Viktigt att hålla avstånden både till mig och till alla andra. 
  • Ni går in på caféet och lyfter ner ert/era verk och emballerar dem själva. På några av borden finns allt emballage som ni hade med er till oss. Det står namn på några av kassarna så ta dem endast om det är ert namn som står på. Tog ni tillbaks ert emballage ta gärna med det igen. Vi kommer även att ha lite bubbelplast på plats samt målartejp och saxar. 
  • Och som sagt håll avstånden! På Folkes café är det i stort sett tomt. Kanhända att det finns några som äter lunch där – det får vi se som positivt och ett viktigt stöd till Folkes som ju fått se all verksamhet i stort sett avbokad under denna period – men de försöker trots allt hålla igång lunchverksamheten samt brunchen i bistron på lördag vilket gör att vi kunde få en reservtid även då.

Stort tack för er medverkan! Vi har fått stort beröm för både kvaliteten på verken och för hängningen.Till sist! Ta tillvara på denna tiden för att skapa. Vi som håller på har ju en väldig tur då det ju knappast saknas problem med att fylla ut tiden. På Youtube finns massor av roligt material och museerna nationellt och internationellt bjuder på digitala utställningar. Vår målargrupp (Huddinge Konstnärsklubbs Vänner/ Fullerstapaletten) )har  till exempel skapat en egen sluten grupp på Face Book och vi fortsätter att måla på tisdagar som tidigare.Ta väl vara på er och hoppas få se er söka till kommande Vårsalonger!

Konstgruppen Huddinge Kulturhusförening

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.