Huddinge Vårsalong 2021 ställs in

Huddinge Vårsalong 2020

2020 och 2021 blir två år att minnas. Tack och lov hann vi precis ha en festlig vernissage för Vårsalongen 2020 och Familjedagen i Konstens tecken i början av mars innan pandemin slog till. Ja, sedan var det bara att ställa in övriga arrangemang. Väldigt tråkigt – men verkligheten talar sitt eget språk. Detta gäller även 2021 års Vårsalong. På grund av för få ansökningar präglat av den osäkra tid vi lever i har arrangörerna beslutat att ställa in 2021 års Vårsalong. Vi har levt på hoppet att saker och ting skulle normaliseras men insett att det kommer att ta tid.

Ni som trots allt har skickat in en ansökan och betalat avgiften kommer att få ett personligt mail i e-posten. Alla erbjuds att antingen få tillbaka sina pengar nu eller kvarstå med sin ansökan till 2022 års Vårsalong. Är det så att man väljer det senare så har man möjlighet att skicka in en ny ansökan om man vill byta ut något verk. Alla detaljer kring detta bifogas i mailet.

Huddinge Vårsalong 2020

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.