Stressa inte! – du får ett dygn till!

Ansökningstiden förlängs till söndag 16 januari!

Nu är det hög tid att söka till Vårsalongen! Vi förstår att en del av er som tänkt söka hållit tillbaka lite på grund av pandemin och en osäkerhet om den blir av eller inte. Vårt svar är att får vi tillräckligt med sökande som det i nuläget ser ut att bli, så gör vi vårt yttersta för att det ska bli en Vårsalong. Vi behöver kultur och konstupplevelser nu mer än någonsin! Så har du inte kommit till skott ännu välkommen att söka och låt vår eminenta jury med konstnärerna Björn Bernström och Fia Kvissberg få se dina verk! För att det inte ska bli för stressigt för dig som beslutar dig för att söka nu, så förlänger vi ansökningstiden över helgen. Ansökningarna måste vara inne söndag 16 januari kl 00:00.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.