Närmare 500 personer kom på vernissagen!

Det blev en härlig invigning av vårsalongen idag! Nästan 500 besökare kom och beundrade alla fina konstverk!

Vibeke Bildt, Kultur- och fritidsnämndens ordförande i Huddinge, invigde salongen och hoppades på att detta skulle bli en tradition. Salongens jury berättade om hur urvalet kommit till. De hade inte tittat så mycket på själva motiven utan mer på kvaliteten i utförandet som de bedömde vara jämförelsevis hög. Trots mängden av ansökningarna hade det varit ett roligt arbete. Flera av vårsalongens konstnärer berättade om sina olika tekniker. Inte minst beundransvärt berättade Marie Wikström att hon målade med fötterna. Konsten sitter inte i händerna utan i hjärta och själ!

Föreningarna bakom salongen fick också tillfälle att berätta om sig och uppmanade alla att bli medlemmar i någon eller flera av dem – Vi blir så mycket starkare då! I bakgrunden spelade de duktiga gitarristerna Erik Söderlind och Daniel Svensson och flera tavlor såldes. Vårsalongen pågår fram till 4 maj!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.