Vårsalong 2019!

Huddinge vårsalong 2018 blev en succé med 105 sökande, 43 deltagare och 61 antagna verk. Under de tre veckor som vårsalongen pågick hade vi fler än 2000 besökare. 17 verk såldes. Nu upprepar vi evenemanget!

Huddinge vårsalong 2019 äger rum 9 mars- 26 april 2019. Nytt är att vi har förlängt Vårsalongen med 4 veckor. De första veckorna 9 – 29 mars kommer vi att finnas i centrala Huddinge i Huddinge Kulturhus hos Folkes i Huddinge centrum som sist. Från den 1 april fortsätter salongen till  Östra gymnasiet i Skogås och pågår  fram till den 26 april.

Konstgruppen i Huddinge Kulturhus som består av Huddinge Konstnärsklubb, Huddinge Konstnärsklubbs Vänner, Kulturföreningen Lyktan och Konstföreningen Bellis har utökats med Litografiska muséet. Huddinge kommun är medarrangör

Snart återkommer vi med mer information om jury och ansökan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.