85 sökte till salongen med 250 verk!

Igår var sista ansökningsdag till Huddinge vårsalong. Efter en trög start före jul så strömmade ansökningarna in efter jul. Särskilt de sista två dagarna. Svettigt för oss organisatörer men väldigt roligt att ni hjälpte till att följa upp förra årets succé! Tack!

Juryn får ett digert arbete att välja bland 250 verk! Fr v konstnärerna Björn Krestesen, Stina Wirsén och Roger Metto

Idag har ansökningarna högtidligt överlämnats till vår kvalificerade jury. Vi ser verkligen fram emot resultatet. Den 11 februari meddelar vi både här på hemsidan men också via mail alla som kommit med. Anslag slås upp med samtliga som kommit med på de olika medverkande konstföreningarnas lokaler. Vi sätter upp en lista i entrén till Huddinge Kulturhus om du är nyfiken vilka som kommit med.

Oavsett om du kommer med eller inte lägg in följande:

Lördagen den 9 mars vernissage! Söndagen den 10 mars har vi  öppet för besök samt planerar för ett speciellt program för barn om konst så har du några barn i närheten av dig så bokan in även dem!  Onsdagen den 27 mars har vi konstnärskväll då våra jurymedlemmar kommer att presentera sin väg till konsten och sin konstnärsskap. Utställningen fortsätter sedan till Skogås och Östra gymnasiet där den kommer att vara öppen vardagar när också skolan är öppen från den 1 – den 26 april. Fredagen den 26 april blir det finissage 12-16 . Efter 16 kan utställarna komma och hämta sina konstverk. Vi återkommer snart med ett fullständigt program!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.