Pressmeddelande: Succé för Huddinge Vårsalong

 Succé med 600 besökare på vernissagen!

Det var fullpackat när Bo Källström, ordförande för Kultur- och fritidsnämnden i Huddinge invigde årets Vårsalong.

56 konstverk av 33 konstnärer kan beskådas på Vårsalongen. Konstnärerna Stina Wirsén och Björn Krestesen från juryn berättade om juryarbetet och lät förstå att det inte varit lätt att välja bland de 250 konstverk som inkommit då konstverken som skickats i allmänhet hållit en hög nivå. Juryn uppmanade de som ej kommit med att inte tappa lusten utan fortsätta att söka till salongen! De rekommenderade också att kommunen långsiktigt stödjer salongen för att upprätthålla ambitionsnivån samt att se över lokalen för att kunna utveckla salongen.

Läs vidare här :Pressmeddelande Vernissage Vårsalong 2019.03.12

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.