Välkommen till Huddinge Vårsalong 2023!

Huddinge Vårsalong kan ses 11 mars – 11 april i Huddinge C och 15 april – 6 maj i Galleri Lyktan, Skogås Centrum. För öppettider se affischen nedan!

En rad evenemang är knutna till Vårsalongen:

Vernissage den 11 mars kl 12-16 i Huddinge Kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1, Huddinge C. Kl 12.20 inviger Eeva Laine Kommunalråd och ordförande i Kultur- och fritidsnämnden. Sedan följer intervju med juryn Maria Miesenberger och Carlos Donoso. Invigningen avslutas med att några av de deltagande konstnärerna får berätta om sin konst. Musik: Ami Öhman, piano

Familjesöndag den 12 mars kl 12-15 Måla vårens och sommarens humlor och insekter tillsammans med konstnären Daniel Luther i caféet på Huddinge Kulturhus hos Folkes. Barn, ungdomar och vuxna är välkomna!

I övrigt se programmet nedan. OBS! Flera program tillkommer. Håll fortsatt utkik här på hemsidan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.