Huddinge Vårsalong 2022

Nu är restriktionerna borta och vi tar nya konsttag! Vi välkomnar alla er som målar eller arbetar med glas/keramik mm att söka till Huddinge Vårsalong 2022! För att kunna söka ska du bo i Huddinge och/eller vara medlem i någon av Huddinges konstföreningar. Vi har 18 år som åldersgräns. Dessutom måste konstverken kunna hänga på vägg. I övrigt se våra regler i ansökan.

Ni som sökte till 2021 års vårsalong som ju tyvärr fick ställas in och som valde att ha kvar era ansökningar till 2022 års vårsalong ligger förstås kvar med era ansökningsblanketter och verk. Vill ni byta ut ngt verk i ansökan får ni fylla i en ny ansökan och skicka in samtliga av de verk ni vill ha med för jurybedömning inkl det ni har bytt ut – ange då att det gäller utbyte av verk!

Några hållpunkter!

  • 2022 års vårsalong äger rum lördag 12 mars- 8 maj 2022.
  • 25 oktober lägger vi ut ansökan på hemsidan. Senaste ansökningsdag är den 15 januari 2022.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.